Lidt om mig selv

Jeg er født i 1962 på Amager og begyndte allerede som meget ung at arbejde med ler, men det er min uddannelse på Kunsthåndværkerskolen i Kolding (1982-86) og efterfølgende studieophold i Italien (1989), som har dannet mit faglige fundament. Desuden har nogle år på Sorring Lervarefabrik (1989-93) givet mig en god håndværksmæssig erfaring og rutine. Jeg har også haft fornøjelsen at undervise på højskole og aftenskoler.

Gennem mine mange år som keramiker har jeg arbejdet med en lang række forskellige teknikker, udtryksformer og temaer. Det figurative og ofte lidt finurlige univers er et gennemgående træk i mine arbejder, hvor der også er plads til humor.

Min keramik spænder fra drejede kopper, fade, lågkrukker og anden brugskunst til modellerede figurer og andre unikaarbejder. Jeg har også gennem årene lavet mange forskellige bestillingsopgaver til både private, virksomheder og kommuner.

Efter 26 år med bopæl og værksted i Odder, flyttede jeg til Ebeltoft i 2021, hvor jeg bor med min mand. Du er meget velkommen til at komme og besøge mig, men ring venligst først, så du kan være sikker på, at jeg er hjemme. Under Kontakt kan du se, hvor mit værksted ligger i Ebeltoft. 
 

Kroppen til en Hyropuf er ved at tage form på drejeskiven.

Krukke med sommerfugle-mønster under udarbejdelse.

"Jeg elsker at stå i mit værksted med hænderne begravet i ler. Og jeg nyder med fingrene at give leret det liv og den form, mine tanker skitserer. Derfor er jeg blevet keramiker, og jeg håber, at min glæde for ler og keramik kan ses i mine arbejder".